Megszülettek Rúzsa Magdi hármas ikrei - fotó

Rúzsa Magdi
Vágólapra másolva!
"Örömmel értesítek mindenkit, hogy tegnap reggel megszülettek a kisbabáink. Most még nehéz szavakba önteni az érzéseinket. Boldogság van" - írta ki oldalára a Megasztár-győztes énekesnő. 
Vágólapra másolva!

Már hetekkel ezelőtt bevonult a kórházba a hármas ikrekkel várandós Rúzsa Magdi, már az újévet is a kórházban töltötte, azóta felügyelték az orvosok a terhességét – az énekesnő ugyanis hármas ikreket várt, és már egy ideje mindenórásnak számított.

"Szerencsére minden rendben, szépen növekednek a babák, és én is jól bírom még a terhelést. Vannak könnyebb és nehezebb napok. Több hónapja alig alszom, és ezt nyilván érzem sok szempontból, de ezt az áldozatot meg kell hozni, hogy ők jól legyenek. Már körülbelül öt kilónyi baba van a pocakomban, ami nagyon jó, de ez még közel sem a vége, szóval kell a biztatás, amit a család, a barátok és a zenekar részéről meg is kapok napi szinten" - nyilatkozta nemrég.

A statisztikák szerint itthon 90-95 ezer születésből 1200-1500 ikerpár és 25-50 hármas iker. A cikk alatt arról is olvashat, mi a gyerekek neve.