Özvegye állítja, hogy látja és érzi Elvis Presley szellemét

Newlywed Presleys black & white;format portrait;male;female;Music;Rock N Roll;Film;film actor;Personality;Marriage;American;North America;KEY 799265;KEY P/PRESLEY/ELVIS; 2351799 black & white format portrait male female Music Rock N Roll Film film actor P
1st May 1967: American rock n' roll singer and actor Elvis Presley (1935 - 1977) with his bride Priscilla Beaulieu after their wedding in Las Vegas. (Photo by Keystone/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A 76 éves színésznő azt állítja, hogy minden alkalommal megérzi a rock and roll királyának kísérteties jelenlétét, amikor egykori otthonába látogat, noha 45 év telt el a halála óta. 
Vágólapra másolva!

Hátborzongató csend uralkodik a néhai sztár memphisi birtokán, Tennessee államban, állíja a nő. „45 év telt el a halála óta, és még mindig nem hiszem el. Még mindig azt hiszem, itt van. Még mindig itt érzem őt. Amikor Gracelandbe megyek, érzem a szellemét" - állította Priscilla egy ausztrál magazin számára készült interjúban. Olyan élénkek még az emlékei, hogy látja Elvist lejönni a lépcsőn.

Elvis Presley és Priscilla Beaulieu az esküvőn Forrás: Getty Images/This content is subject to copyright./Keystone

Elvis háza, Graceland múzeumként működik, a legolcsóbb jegy 48 dollár, ami majdnem 15 ezer forint. A VIP Tour viszont majdnem 200 dollár, 60 ezer forint, jó hír, hogy két év alattiaknak ingyenes.

Turisták Elvis villája előtt Forrás: AFP/Mandel Ngan

1977-re Elvis egészsége nagyon leromlott, ennek ellenére újabb turnét tervezett. Az indulás előtt, augusztus 16-án azonban eszméletlenül találtak rá a fürdőszobában. Azonnal a memphisi Baptista kórházba szállították. Miután az újraélesztési kísérletek sikertelenek voltak, délután fél 4-kor hivatalosan is megállapították a halál tényét. Temetése két nappal később volt, és óriási részvét övezte. Legalább nyolcvanezren búcsúztak tőle a szertartáson. Halála után kislemezei és albumai a lemezeladási listák élére ugrottak.