Lemondott arról a magyar műsorvezető, hogy nem dohányzó, nem tetovált, vidéki párja legyen

Harsányi Levente
Vágólapra másolva!
A műsorvezető és felesége 2017 őszén váltak el, de a mai napig jó viszonyt ápolnak, mivel két közös gyerekük – Nándi és Lilla – lelkiállapota és fejlődése a legfontosabb mindkettőjük számára.
Vágólapra másolva!

Harsányi életében elég sok változás történt az elmúlt időszakban, hiszen hosszú évek után távozott a Petőfi rádió reggeli műsorából, valamit a Duna TV-n futó, Magyarország szeretlek! című műsorában sem tér vissza a képernyőre.

Elmondása szerint szokatlan neki, hogy új vágányra került az élete, de jó érzés is, hogy több ideje jut a magánéletére, jelenleg az újra indult Sportrádióban találkozhatnak vele a hallgatók.
Szerelmi életéről elárulta, hogy nyitott egy új kapcsolatra, de nem erőlteti, mert úgyis jön, aminek jönnie kell. Úgy gondolja, a nagy Ő-vel bármikor összefuthat, a legváratlanabb helyzetekben.

"Egy PCR tesztállomás is alkalmas lehet erre vagy az intézmény, ahol az oltást éppen felveszik. Ebben hiszek, illetve abban, hogy nem kell mindig keresni.

Valahol melléd áll egy bevásárlóközpontban, egy autómosónál vagy bárhol, ahol nem számítasz rá" – nyilatkozta a Borsnak Levente, aki bár egyedül érzi magát, de nem erőlteti a párkeresést.

"Volt régebben egy feleség-kritérium listám, amin olyan pontok szerepeltek, hogy ne dohányozzon, ne legyen rajta tetoválás, ne vesse alá magát szépészeti beavatkozásoknak, legyen vidéki születésű vagy származású. Ezekből ma már szinte alig van valami, amihez ragaszkodnék" – fejtette ki.