Minden hétvégéjét a Playboy-villában töltötte a színész, de állítja, hogy a nőkhöz nem nyúlt

playboy, playmate
Vágólapra másolva!
Az egykori gyereksztár, Corey Feldman arról mesélt, hogy egy időben minden hétvégét a legendás Playboy-villában töltött – az ott megforduló playmate-ektől azonban távol tartotta magát.
Vágólapra másolva!

A nyolcvanas évek kedvelt gyerekszínésze, a Kincsvadászok-ban és az Állj mellém!-ben is látott Corey Feldman volt a legutóbbi vendég a Jackassből ismert Steve-O podcastjában, ahol a hírhedt Playboy-villáról is esett némi szó.

Steve-O azzal jött, hogy párszor járt a Playboy-villában, mire Feldman azt mondta, ő legalább háromezerszer, miután évekig ott töltött minden pénteket és szombatot: jóba lett Hugh Hefnerrel, a Playboy alapítója pedig felvette őt az állandó vendéglistára.

Corey Feldman (jobbra) még az egyik feleségével, Suzanne-nal is megfordult Hugh Hefner oldalán Forrás: Getty Images via AFP/2003 Getty Images/David Klein

Feldmannak lett volna lehetősége a playmate-ekkel is szórakozni, ő azonban nem élt ezzel, távol tartotta magát a lányoktól. "Nem akartam homokot hazavinni a tengerpartról, nem akartam az a fajta fickó lenni. Tudtam, hogy ha az lennék, már nem hívnának olyan gyakran. Szerettem a pozíciómat, de tudtam, hogy csak azért vagyok abban a pozícióban, mert Hef látta, hogy tisztelem a határokat. Ő volt a házigazda, a lányok pedig az ő barátnői voltak: csak távol kellett maradni tőlük, ilyen egyszerű volt" – magyarázta.