Nagy öröm érte az Ozark sztárját

Game Night Day 04 JASON BATEMAN-Max Game Night Day 04
Jason Bateman az Éjszakai játékban
Vágólapra másolva!
Jason Batemant választotta a 2022-es év emberének – két év kihagyás után – a Harvard Egyetem Hasty Pudding Klubja, melyet 1795-ben alapítottak a hallgatók társasági klubjaként. A díjjal olyan kiemelkedő módon teljesítő művészeket jutalmaznak, akik maradandót alkotnak és tesznek a szórakoztatóipar területén.
Vágólapra másolva!

A pandémia miatt, két év kihagyás után, a társaság Jason Batemannek ítélte a híres, arany puddingos edényét, ráadásképp még egy flitteres kék melltartót és bilincset is kapott ajándékba, amit magára is öltött a díjátadó során. A pudingos edény azonban nem járt ingyen, a színésznek legmeghatározóbb filmes jeleneteit kellett elevenítenie a színpadon. Ennek következményeképp történt, hogy - mikrofon helyett –

egy fagyasztott banánba énekelte az Eternal Flame című slágert és kardoznia is kellett fiatal kori önmagával.

Ozark Netflix

A kérdésre, hogy hol fogja elhelyezni a pudingos edényét az Emmy-díjához képest, Bateman azt mondta, hogy közvetlenül a rangos televíziós díj fölé fogja helyezni.

- viccelődött Bateman.

A legutóbb Ben Platt-nek adták át a díjat még 2020-ban, a korábbi a díjazottak között olyan nevek szerepelnek, mint Clint Eastwood, Tom Hanks, Robert De Niro és Samuel L. Jackson. A 2022-es Év nője díjat Jennifer Garner kapja a hétvége folyamán – írja a DailyMail.