Galambos Dorina elmondta, miért esett ki azonnal a Sztárban sztárból

TV2 Sztárban Sztár 2022 Galambos Dorina
Vágólapra másolva!
Galambos Dorina a vasárnap esti első élő show kiesője, a TV2 reggeli műsorában mesélt az érzéseiről,  melyek a verseny után kavarognak benne.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő egyedül amiatt szomorkodik, mert nagyon sok terve, ötlete lett volna, amit már nem sikerül megvalósítania. Ami vigasztalja, hogy rengeteg kedves embert ismert meg a műsor kapcsán, mivel december óta erre készülnek, így nem érzi, hogy nem volt ideje ebben részt venni és nagyon hálás az egész stábnak.

Nagyon jó élmény volt, és amiért elindult az inspiráció, azt abszolút megkapta. Büszke magára, mert erőn felül teljesített, hiszen több felkérés is megtalálta az elmúlt időszakban, amire párhuzamosan is készült, mellette zenei karrierjét is folyamatosan építi. Úgy érzi, hogy mindent kihozott a produkcióból, amit lehetséges volt.

A kérdésre, hogy van-e a versenyzők között, akinek kifejezetten szurkol, több nevet is említett.

Elsőként Orsovai Renit, majd Palya Beát, akit nagyon megszeretett, Szekeres Adrient és Marics Petit szeretné az első helyeken látni.

Dorina a Mokkában elmagyarázta, hogy mire gondolt amikor azt mondta:

amit miatt sok kritika éri azóta. Szerinte az énekhangon kívül a legfontosabb szempont, ami ebben a műsorban a siker záloga, hogy megnevettessék az embereket. Így arra gondolt kijelentésével, hogy ő túl komolyan vette a produkcióját, nem volt elég szórakoztató, de ezt ő egyáltalán nem bánta meg.