A hétvégén számoltunk be róla, hogy az áramlopásért börtönre ítélt Lagzi Lajcsi darabokban kezdte el árulni boldogasszonypusztai családi birtokát. Egy 6 szobás 6 fürdőszobás épületet 165, egy másik 5 szobás házat 60 millióért hirdettek meg. Mostanra kiderült: a birtok 30 szobás főépülete is új gazdáját várja - körülbelül 3,5 milliárd forintért.

Egy luxusingatlanok közvetítésével foglalkozó cég honlapján bukkant fel a "Páratlan privát birtok, meseszép családi kúriával" című hirdetés, amiben a 30 szobás, 22 fürdőszobás 2000 négyzetméteres kúriaépületet és a hozzá tartozó 92,7 hektáros birtokot ajánlják  az érdeklődők figyelmébe. Az irányárról csak a potenciális vevőket tájékoztatják. A Blikk úgy tudja, hogy 10 millió eurót, vagyis 3,5 milliárd forint körüli összeget szeretne kapni a tulajdonos a különleges épületért.

Az áramlopásért börtönre ítélt Lagzi LajcsiFotó: Szabó Gábor - Origo

Lagzi Lajcsi a gyerekeivel közösen döntött az épület eladásáról, ahogy arról is, hogy hova költöznek az értékesítés után

- A birtokból 8000 négyzetmétert megtartunk, ezt már le is választottuk, önálló bejárata van, és egy családi lakóparkot építünk. A gyerekeket minden ide köti, és bár én bárhol jól érzem magam, tiszteletben tartottam, hogy ők mit szeretnének. A területre négy ház épül majd, a gyermekeim már jóvá is hagyták a terveket, hamarosan elkezdődhet a munka.  Minden ház nagyjából 120 négyzetméteres, háromszobás lesz, és lesz egy közösségi épület is, ahol összeülhet a család. Ide terveztünk egy zenetermet, szaunát és egy társalgót is, és az a vízióm, hogy amikor már nagypapa leszek, akkor itt gyűlhet össze a família. Örülök, hogy közel leszünk egymáshoz, de mégsem annyira, hogy a fiatalok fejére nőjek - mondta a zenész.