Horváth Gréta végre elmondta, mi van Kulcsár Edina elhagyott férje és közte

Hasplasztikát tervez Horváth Gréta
Vágólapra másolva!
Miután bejelentette válását a magát Csutinak nevező üzletember, Horváth Grétát pedig egy másik nő miatt elhagyta a férje, sokan összehozták őket. Közösségi oldalán és most, hétfő reggel a Life TV-n is beszélt erről. 
Vágólapra másolva!

Horváth Gréta egy kérdezz-felelek keretein belül rengeteg követője kérdéseire válaszolt az Instagram-oldalán. Miután kiderült, hogy a férje a Dancing with the Starsból ismert Stana Alexandra mellett találta meg a boldogságot, viharos szakításuk után pedig Kulcsár Edina vallotta be, hogy új párja a rapper G.w.M, most szárnyra keltek a pletykák, melyek szerint Horváth Gréta és Csuti egymásra találtak.

Forrás: Instagram/horvath_greta_official

Egyik követője fel is tette a kérdést, mire Gréta őszintén válaszolt. "Mit reagálsz a pletykára rólad és Csutival kapcsolatban?" érdeklődött a kérdező, mire Gréta röviden így válaszolt: "Nevetséges! Nagyon unatkoznak az emberek!" Grétát az újrakezdésről is kérdezte egyik követője, ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: "Nekem egyelőre senki nem fér a szívembe."

Az influenszer február 7-én reggel a Life TV reggeli műsorában járt, ott is szóba került a pletyka. "Erre az ember tényleg nem tud mit mondani... Csutival nagyjából ötször beszéltünk, akkor is munka kapcsán" - jegyezte meg.