Schmuck Andor örökli Fodor Zsóka vagyonát

Fodor Zsóka
Vágólapra másolva!
Fodor Zsóka remek egészségi állapotnak örvend, ám nyugodtabbnak érzi magát úgy, hogy tudja, ki örökli majd a vagyonát. A színésznő a Borsnak árulta el a titkát,hogy ki lesz az örököse.
Vágólapra másolva!

Fodor Zsóka idén belépett a nyolcvanadik életévébe. Szerencsére jól érzi magát a bőrében, mégis úgy gondolja, nem szeretne olyan magas kort megérni, mint amennyi az édesanyjának megadatott.

– Édesanyám másfél évet feküdt a Szeretetkórházban és gyűlölt ott lenni, mert nem engedték haza. Ő már pelusos volt, fürdetni kellett, forgattam reggeltől-estig. Az utolsó fél évben már ki sem ment a szobájából, számára az pokol volt. Nekem nincs senkim, így én nem akarok száz évig élni – kezdte a Borsnak Zsóka, aki hozzátette, addig szeretne maradni, ameddig el tudja látni magát.

Fodor Zsóka Life TV

A színésznő őszintén elmondta, ez az oka annak, hogy sosem vett lakást, inkább gyűjtögeti a pénzét.

– Ha nincs az embernek gyereke, férje, vagy olyasvalaki, aki pici kora óta hálával tartozik neki, akkor sajnos csak arra lehet számítani, hogy a pénzemért ellátnak. Mert az legalább őszinte... – mondta a színésznő, akinek a szívéhez a legközelebb fogadott fia, Schmuck Andor áll. Kettejük kapcsolata valóban olyan, mint egy anya-fia viszony. Ahogy fogalmaz, egy láthatatlan fonal köti össze őket.

Schmuck Andor Forrás: TV2

– Neki köszönhetem életem legszebb pillanatait, mert tőle kaptam önzetlenül a legtöbbet. Én ezt soha, amíg élek el nem felejtem és ami marad utánam, az az övé, ezt írásba is adtuk – árulta el a színésznő.

Zsóka elmondta, hogy Andor vetette fel az ötletet, a közjegyző által hitelesített írásos megállapodásuk pedig kölcsönös.