Az emberrablásban és drogügyekben is bűnösnek ítélt Aurelio úgy döntött, hogy börtönbevonulása előtti órákat élőben közvetíti majd.

Aurelio Onorato Caversaccio hamarosan megkezdi emberrablásért és drogügyekért kapott 3 évig és 5 hónapig tartó elzárását. Bár a korábbi reality szereplő a bírósági tárgyalások során többször is könnyek között beszélt arról, hogy börtönbe kell vonulnia és tönkremegy az élete, most úgy döntött, élőben közvetíti majd utolsó szabadlábon töltött óráját.

Szeretném egy internetes élő közvetítésben bejelenteni, hogy mikor vonulok börtönbe és ennek kapcsán egy meglepetéssel is készülök... A szabadlábon töltött utolsó egy órámat szeretném streamelni, hogy akik támogatni szeretnének, velem tudjanak lenni... Sok ember van mellettem a mai napig, akik segítenek. Szeretném, hogy akik akarnak, tudjanak nekem energiát küldeni - nyilatkozta a Borsnak Aurelio, aki azt is elárulta, hogy a közvetítést pénzért tekinthetik majd meg követői.

Forrás: Aurelio / Instagram

Hasonló, fizetős élőzésre utoljára akkor volt példa, amikor Berki Krisztián és felesége, Mazsi az interneten közvetítették közös gyermekük születését. A szülők a hatalmas felháborodást kiváltó videóval novemberi számítások szerint 300 millió forintot kereshettek.

Aurelio börtönbevonulása előtti bejelentkezése mellett azt is elhatározta, hogy a rácsok mögött megírja önéletrajzi könyvét, melyből reméli, később akár egy nagyjátékfilm is készülhet.