Horváth Éva és a családja fél évre Balira költözött a tél elől, most pedig arról is mesélt, hogy milyen az életük odakint.

Horváth Éva az Instagramon több fotót mutatott már arról, hogy a családjával hogyan élnek Balin – ahová azért költöztek egy időre, mert nem szeretik a téli időszakot. 

Horváth Éva BalinForrás: Instagram/Horváth Éva

"Egész nap iszonyatos meleg van. Mi azt gondoltuk, picit azért monszunosabb lesz, mert egyébként most monszun van, de az esőből nem sokat érzékeltünk eddig. Szakad rólam a víz most is" – idézte a Life.hu Évát, aki az egyhetes karantén után már elkezdte újra felfedezni az indonéz szigetet.

A modell és műsorvezető először féléves korában járt ott, most pedig már a kisebbik gyerekére, Alexre is ugyanaz a dada vigyáz odakint, aki nemrég még a nagyobbikkal, Kristóffal foglalkozott. 

A mostani utazás már valamivel nehezebb volt két gyerekkel, az előkészületekről így mesélt Éva: "Amikor elindultunk két gyerekkel, akkor a szívroham kerülgetett, hogy miket rakok be nekik, milyen gyógyszereket, és le kell, hogy kopogjam, mert annak idején Kristófnak is becsomagoltam gyógyszereket, amiket szerencsére nem használtunk... Ez volt a legfontosabb, hogy mindenre legyen nálunk valami."