Vágólapra másolva!
Szalai Laura Tóth Dáviddal szerepelt közös műsorban, pár hónapig jártak is. Most elmesélte, miért mondott fel munkahelyén. 
Vágólapra másolva!

2021 szeptember vége óta dolgozott együtt új párjával (aki szintén Dávid), a munkán keresztül ismerkedtek meg. Munkakapcsolatnak indult, de aztán rájöttek, hogy ez mégis több annál. A 24 éves lány sokat gondolkodott azon, vajon jó-e, ha egész nap együtt vannak, és otthon is csak a munka a téma, végül úgy döntött, hogy felmond. Így már nem kollégák, de a kapcsolat továbbra is erős.

Szalai Laura A Nagy Ő című párkeresőben tv2

"Ez a cég értékesítéssel foglalkozott, én viszont HR-esnek tanultam, abból diplomáztam, és azon a területen szeretnék a jövőben elhelyezkedni. Az értékesítés átmeneti volt. Azt nem akartuk Dáviddal, hogy a közös munkánk miatt esetleg hazavigyünk valami ottani konfliktust. Szerencsére eddig ilyesmire nem került sor, de

Már nem is tudom, melyikünkben merült fel először az, hogy váltsak, de az biztos, hogy mindketten egyetértettünk ebben a témában. Ezért otthagytam a munkahelyem. Egyik nap még bementem, a másik nap már nem" - mesélte a Ripostnak Laura, aki jelenleg nem dolgozik.