Kiderült, mikor megy börtönbe az RTL bukott sztárja

Aurelio nagy bajban
Vágólapra másolva!
Megvan a pontos nap, amikor elkezdi a 3 év 5 hónapos büntetést. Mint mondta, ha nem tetszik neki a magyar börtön, átkéri magát egy svájci fegyintézetbe. 
Vágólapra másolva!

"Röviden és tömören szeretném, ha a hozzám közel álló Testvérek, Barátok, Haverok, Onoratok, Tigrisek, Harcosok, VVsek, Rendőrök, Bűnözők, Szereplők, Művészek, Zenészek, Követők és Rajongók lehetőséget kapjatok az utolsó egy órámat velem eltölteni a bevonulásom (egyben születésnapom) napján. Egy jelképes összegért, ami 1990 forint,

aminek a felét

egy alapítványnak szeretnék adni, hogy rájöjjenek az emberek ki vagyok én valójában.

amire úgy érzem, hogy szükségem lesz ebben az igazságtalan időszakban. Abban az egy órában szeretnék utoljára azokkal lenni, akik mellettem vannak. Ahogyan azt én is tenném, ha fordítva lenne. Köszönöm, ha velem tartasz, és köszönöm, hogy egy jó cél érdekében itt leszel!" - írta oldalára, de nem derült ki, miféle alapítványnak utalná az összeg felét.

Forrás: Instagram / Aurelio

Aurelio Onorato Caversaccio ma a Mokka vendége volt, ott elmondta, hogy amennyiben nem bánnak vele jól a magyar börtönben, elintézi, hogy svájci fegyintézetbe kerüljön.