Kiderült, hogyan mondta meg a felesége Stohl Andrásnak, hogy ötödjére is apa lesz

Stohl András, A Piramis
Vágólapra másolva!
Stohl András és felesége, Vica Orosz Barbara és Pachmann Péter műsorvezetők babavárássál kapcsolatos kérdéseire örömmel válaszoltak ma reggel a TV2-n, a Mokkában.
Vágólapra másolva!

Ahogy korábban írtuk, a színész ötödszörre is apa lesz: felesége első közös gyermekükkel várandós. A boldog szülők nemcsak azt mesélték el, hogy tervezett babáról van szó, hanem azt is, hogy a kismama hogyan tudatta az örömhírt a leendő apukával: Stohl Vica éppen egy hosszú előadás után várta haza a férjét és

a párna alá készítette a pozitív tesztet.

Miután előhúzta azt, a színész hirtelen csak ennyit kérdezett: „Mi ez?" Amikor rájött, hogy a várva várt baba megfogant, örömmel nyugtázta azzal, hogy „nagyon ügyesek vagyunk" - mesélték nevetve.

Stohl András TV2

A műsorvezetőként dolgozó kismama igazi áldott állapotnak tekinti egyelőre a terhességet, mert semmilyen baja nincs, és néhány applikáció segítségével figyeli a kisbaba napi fejlődését, érlelgeti a gondolatát annak, hogy a családban lévő gyerekek mellé (Stohl András két kisebbik gyereke 7 és 14 éves) jön a közös nyári baba. Itt a videó: