Felidézte legveszélyesebb mutatványát a Jackass egyik sztárja, Steve-O: egyszer egy cápa elől menekült az óceánban, horoggal a szájában.

A Jackass sztárja, Steve-O egykori kollégájával, Johnny Knoxville-lel beszélgetett podcastjában, a Steve-O's Wild Ride-ban, ott került szóba az is, hogy mi volt a legveszélyesebb, legijesztőbb mutatványuk a műsor során.

Steve-O és Johnny Knoxville még 2010-benForrás: Getty Images via AFP/2010 Getty Images/Kevin Winter

Steve-O a második évadból említette azt a jelenetet, amikor emberi csaliként bedobták a cápáktól hemzsegő óceánba, amihez még egy horgot is átszúrt az arcán:

Azt mesélte, a műsor során akkor fordult elő először, hogy valódi rémületet érzett a kollégáin, a horgászt játszó Manny Puig kiabált ugyanis rá, amikor egy makócápa közelített a lába felé. Nem meglepő, hogy Steve-O is pánikba esett, de ösztönösen hátrarúgott, amivel pont fejbe találta az állatot – így nyert annyi időt, hogy odébb tudjon úszni.

Steve-O csak évekkel később kérdezte meg a rendezőt, Jeff Tremaine-t, hogy mi lett volna a tervük arra az esetre, ha megharapja őt egy cápa – hisz nagyjából kétórányira voltak az amúgy hurrikán sújtotta parttól. "Nem volt tervünk" – közölte Tremaine.