Kanye West komoly ámokfutásba kezdett az Instagramon: több poszton keresztül szidalmazta a felesége, Kim Kardashian új szerelmét, Pete Davidsont. Azóta törölt mindent, de az új barátnője, Julia Fox így is szakított vele.

Kanye West már korábban jelezte az Instagramon, hogy kibékülne válófélben lévő feleségével, Kim Kardashiannel, szeretné, ha újra együtt lenne a család.

A minap szintet lépett, több, azóta már törölt bejegyzésben pocskondiázta Kim új barátját, a Saturday Night Live-ból és a Staten Island királyából ismert Pete Davidsont.

Forrás: Instagram/Kanye West

"Nézzétek ezt a f*szfejet! Kíváncsi vagyok, az Instagram letiltja-e az oldalamat, amiért Hilary Clinton volt barátját szidom" – írta az egyik, TMZ által lementett posztjában, utalva Davidson Clintont ábrázoló tetoválására is.

West aztán megosztotta Davidson egyik magánlevelét is, amelyben arról írt, hogy reméli, idővel barátok lehetnek, közben pedig megemlítette a házaspár közös gyerekeit is – amire West így válaszolt: "Nem, soha nem fogsz találkozni a gyerekeimmel!"

Pete DavidsonForrás: AFP/Angela Weiss

A rapper felhozta a régi pletykát is, miszerint Davidson Mac Millerrel is megosztott néhány erotikus felvételt magáról és akkori barátnőjéről, Ariana Grandéról, majd azt is közölte, hogy Kid Cudi végül azért nem került fel új lemezére, a Dondára, mert jóban van Davidsonnal.

West aztán mindezt kitörölte az Instagramról, de kitett magáról egy fotót, amivel azt üzente, hogy nem törték fel az oldalát, valóban ő maga írkált – azóta viszont ez a bejegyzése is eltűnt az oldaláról:

Forrás: Instagram/Kanye West

Közben West és új barátnője, Julia Fox színésznő szakítottak is, amin a fentiek tükrében nem is lehet nagyon csodálkozni. Az erről szóló közleményt éppen Valentin-napon juttatták el a People magazinnak.