Kulcsár Edinát hamar elfogadta új családja

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina és G.w.M, azaz Varga Márk másfél hónapja alkot egy párt. A kétgyermekes anyuka nagyon gyorsan megismerte a párja családját és beilleszkedett a roma hagyományokba.
Vágólapra másolva!

– Mivel Márknak nagyon összetartó a családja, és fontos neki, hogy a szerettei is jó kapcsolatot ápoljanak a párjával, így hamar sort kerítettünk a találkozásra és abszolút azt látom, hogy elfogadtak - kezdte a Borsnak Kulcsár Edina. A modell-műsorvezető úgy érzi, Márk anyukája kifejezetten megkedvelte.

A G.w.M családjában máig élő roma hagyományok sem gördítenek akadályt a szerelmesek közé. Edina számára ezek közül sok teljesen magától értetődő, nem okoz gondot számára beilleszkedni a szokásokba.

Kulcsár Edina Forrás: Facebook

– Márk elvárásai olyanok, amit nőként teljesen magától értetődőnek gondolok. Ilyen az is, hogy például nem viselkedek más férfiakkal túlságosan közvetlenül. Talán csak arra az egyre lesz nehéz odafigyelnem, hogy a család és a gyerekek előtt nincs közöttünk csók. De még egy szájra puszi sem fér bele. Ezzel még meg kell barátkoznom, de tervezik már az összeköltözést.

Már házakat nézegetnek

– Mindketten azt gondoljuk, hogy az ember lakva ismeri meg a másikat, ezért nincs értelme sokat várni, viszont nekünk most teljesen más a helyzetünk, mint mondjuk évekkel ezelőtt, amikor még nem volt akkora felelősség rajtunk, mint most a gyerekek miatt. Az biztos, hogy még odébb van az összeköltözés – szögezte le Edina.