Hajdú Péter ismét apa lett. A Blikk megtudta, hogy hétfőn délelőtt megszületett a párjával, Eszterrel közös kisbabájuk. A kisfiú születésével így Hajdú Péter háromszoros édesapa lett, a gyermek neve Dominik.

Hajdú Péter és menyasszonya, EszterForrás: Instagram/ hajdu.peter.official

Augusztusban derült ki, hogy három elveszett baba után Hajdú Péter kedvese, Eszter gyermeket hord szíve alatt. Tavaly nyáron a tévés párja, Eszter ikrekkel volt állapotos, ám rövid idő után elvetélt. Az eset szörnyen megviselte a párt. Az év vége felé úgy tűnt, a vágyaik megvalósulnak, ám decemberben egy újabb, a terhességgel járó komplikáció miatt még a fiatal televíziós élete is veszélybe került, kórházba vitték, műteni kellett.

"Mindkét gyermekem születésekor bent voltam a szülőszobában, és ez most sem lesz másképp. Ez az a csoda, amit semmiképpen nem hagynék ki, még úgy sem, hogy Eszti csak császárral szülhet, de ebben is van már tapasztalatom, vagyis nem tartok tőle. Nincs felemelőbb érzés annál, mint amikor közvetlenül a születése után a karjaimba vehetem a gyermekemet. Egyedül a köldökzsinórt nem én fogom elvágni, mert az valahogy nem az én világom" – nyilatkozta korábban a Media Vivantis vezérigazgatója.