Novák Zalán lábsérülés miatt távozott a napokban, a tegnapi adásból pedig kiderült, hogy Adu László sem folytathatja a versenyt. Helyette Nagy Dani érkezik a ma esti adásban, ő csak rövid ideig volt a harmadik évadban, akkor viszont 83%-os teljesítményt produkált.

Mint írtuk, a hétfői adásban Monoki Lehel, a sportreality műsorvezetője elmondta, hogy mindenki addig maradhat versenyben, amíg van esély a felépülésre. Aznap délelőtt viszont megszületett a döntés, hogy gyakori szédülései miatt haza kell utaznia Adu Lászlónak, kockázatos lenne kinn tartani, komolyabb vizsgálat vár rá.

"Sejtettem, hogy nem helyénvaló, hogy nem veszem ki a részemet a napi csatákból. Úgy gondoltam, hogy van esélyem eljutni a döntőig... de sejtettem, hogy ez lesz. A legfontosabb az egészségem, hogy minden reggel a párom és a kisfiam mellett keljek fel" - mondta búcsúzásképp Adu, aki a második évadban egészen a döntőig menetelt, csak Böjte Dave tudta legyőzni a végén.

tv2

Az új ember, mint az alábbi videóból kiderül, Nagy Dani influenszer, youtuber, akit az Instagramon is 330 ezren követnek.