Míg mások önfeledten ünnepeltek párjukkal a szerelmesek világnapján, addig Rubint Réka boldogságát a gyász árnyékolta be.

Megható sorokat osztott meg követőivel Valentin-napon Rubint Réka, melyben édesapjára emlékezett, akit három évvel ezelőtt, februrár 14-én veszítettek el. Rubint úgy emlékszik vissza, hogy Schobert Norbit apósa, az utolsó szavaival arra kérte, hogy vigyázzon lányára és tegye őt boldoggá. A fitneszedző elárulta, hogy nagyon hiányzik az édesapja, de érzi, hogy vele van és nagyon örül, ha látja mennyire boldogan élnek a férjével.

"3 évvel ezelőtt,ezen a napon öleltem magamhoz utoljára az imádott Édesapámat... Egyikünk sem sejtette, hogy hajnalban örökre elalszik. Ő tudta, mert amikor délután a kórházban búcsúztunk, csak annyit kért Norbitól: "Ígérd meg Norbikàm, hogy mindig vigyázni fogsz az én kis Gyöngyszememre... és mindig boldoggá teszed!Rettenetes hiányzik az Édesapám... Mindig velem van, és tudom, hogy boldog, mert boldoggá tesz, akire rábízott ... a SZERELMEMRE! Szeressétek egymást és keressétek az igazit! Mert van! Létezik! Én 21 èvvel ezelőtt megtaláltam!" - írta.