A Tények műsorvezetője új célt tűzött ki maga elé, és mindent megtesz, hogy teljesítse.

Az év eleje nagy elhatározásra sarkallta a műsorvezetőt, aki nem hisz a fogyókúrákban. Megtanulta, hogy csak a teljes életmódváltásnak van értelme.

Január elején egy keddi napon letettem a szénhidrátot: a pékárut, az édességet, a tésztát, a krumplit. Az első három napban kínlódtam a jelzésértékű salátáktól, de négy-öt nap alatt felfogta a szervezetem, hogy innentől vacsorára már csak ez lesz. Betartom a szabályokat; két kiló máris lement! Ami a sportot illeti, nekem bizony edző kell, aki „ostorral" csapkodja a hátam! Az étkezés betartása mellett heti háromszor beiktatom az edzést" - mesélte Gönczi Gábor a hot!-nak.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az életmódváltásban 10 kiló mínusz a cél, a felesége pedig nagyon támogatja. "Ildi ebben is támogat. Gréti baba születése óta különösen odafigyel arra, hogy egészségesen éljen: rengeteg zöldséget, gyümölcsöt fogyaszt. A folyadékbevitelben is verhetetlen; mivel szoptat, ügyesen megissza a szükséges három-négy literes mennyiséget. Persze az a prioritás, hogy a babának jó legyen, ezért nem von meg magától semmit. Ebben én alulmaradok, csak a fele vízmennyiséget tudom meginni. Esténként viszont osztozunk a roston sült csirkemellszeleteken" - tette hozzá.