Gönczi Gáborról köztudott, hogy sokoldalú személyiség, amellett, hogy a Tények egyik műsorvezetője, saját zenekarában énekes, magánéletében pedig kétgyerekes családapa.

A Tények hírolvasója, most Barta Sylvia – a Mokkában kedd reggelenként látható – Mozdulj! című műsorában a ritmusérzékét is megmutatta, ugyanis latin zenére táncoltak kolléganőjével.

Gönczi elárulta, hogy szeret sportolni, de az utóbbi időben ez kimaradt az életéből. A műsorra való felkérést égi jelnek tekintette, hogy újra iktassa be a mozgást mindennapjaiba. Ma reggel a Mokka vendége volt a témával kapcsolatban, ahol bővebben beszélt az életmódváltásáról.

A műsorvezető elárulta, hogy tíz kiló felesleg van rajta a karanténidőszak óta, ami nagyon zavarja. Úgy gondolja a fogyókúrának nincs értelme, a fenntartható egészséges testsúly csak is életmódváltással érhető el. Gönczi tisztában van testtípusával és azzal, hogy neki milyen módszerek hatásosak. Személyi edző segítségével újra elkezdett sportolni és tartja jól bevált diétáját, a szénhidrátbevitelt csökkenti.