Nem sietett a börtönbe, még elment előtte pár helyre az RTL klub bukott sztárja

Aurelio nagy bajban
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban mi is megírtuk, ma kezdi meg a rá kiszabott börtönbüntetésének letöltését Aurelio Caversaccio. Mint kiderült, a délelőtti órákban tartott élő közvetítést, mely egy privát linken keresztül volt elérhető azok számára, akik befizettek egy bizonyos összeget. Állítólag a börtön előtti utolsó óráját lehetett követni, de még utána is posztolt az Instagramon.
Vágólapra másolva!
Aurelio Caversaccio úton a börtön felé Forrás: Aurelio Caversaccio Instagram

Aurelio a közvetítésből származó bevétel felét állítólag jótékony célra fog felajánlani, másik feléből kávét szeretne venni. A bukott valóságshowsztár azt állította, hogy a bevonulás előtti utolsó egy óráját láthatták azok, akik regisztráltak és fizettek a közvetítésért.

Úgy tűnik, hogy nem feltétlenül mondott igazat, amikor így hirdette a pénzért kínált bejelentkezését,


mivel az utóbbi órákban is posztolt még a közösségi oldalára.

A jelek szerint jelenlegi párja szállította Aureliót a büntetésvégrehajtási intézményig, de az oda vezető utat addig is próbálták emlékezetessé tenni. Nemrég egy pesti étteremben ebédeltek, majd a következő állomás egy kávézó lehetett, ahol párja köszöntötte születésnapja alkalmából.

Aureliót, barátnője fuvarozza a börtönig Forrás: Aurelio Caversaccio Instagram

Barátnője egy gyűrűt ajándékozott Aureliónak, valószínűleg azért, mert azt magánál tarthatja a börtönben is. Ezt követően az elítélt valóságshowgyőztes boldogan nyugtázta, hogy eddig nagyon jól telik a születésnapja, és reméli, a börtönben is ilyen szeretettel fogadják majd érkezését.

Ma van Auerlio születésnapja, barátnője ezzel a gyűrűvel lepte meg Forrás: Auerlio Caversaccio Instagram

Aurelio Caversaccio Instagram-sztorija itt elérhető 24 órán keresztül.