Újabb nő vádolja nemi erőszakkal az énekest, hatmilliárd forint a tét

STARZ POWER Season 6 Red Carpet And Premiere Event At Madison Square Garden GettyImageRank3 arts culture and entertainment Vertical
NEW YORK, NEW YORK - AUGUST 20: Trey Songz performs onstage at STARZ Madison Square Garden "Power" Season 6 Red Carpet Premiere, Concert, and Party on August 20, 2019 in New York City. Jamie McCarthy/Getty Images for STARZ/AFP (Photo by Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Ismét nemi erőszakkal vádolják Trey Songz énekest, aki ellen korábban is elhangzottak már hasonló vádak.
Vágólapra másolva!

A korábbi, szexuális zaklatásra és nemi erőszakra vonatkozó vádak után újabb nő perelte be nemi erőszakért Trey Songz énekest: 20 millió dollár, nagyjából 6 milliárd forint kártérítést követel a bíróságon.

A leginkább talán Nicki Minajzsal közös számáról, a Bottoms Upról ismert Songz a történet szerint 2016-ban elhívta őt egy Los Angeles-i házibuliba, ahol eleinte ő is benne volt a szexuális együttlétben, ezért mentek fel együtt az emeletre egy üres hálószobába. Csakhogy az énekes már a lépcsőn azt kérdezgette, hogy "megkaphatja-e azt a s*gget", amire a nő folyamatosan nemet mondott – Songz azonban nem foglalkozott ezzel, állítólag az akarata ellenére is análisan közösült a nővel.

Trey Songz Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Jamie Mccarthy

A bírósági dokumentum szerint Songz a szobába érve már nem győzködte tovább a nőt: ledobta a földre, az arcát a padlóhoz nyomta, és hátulról megerőszakolta. Az állítólagos áldozat utána egyből a kórházba ment, és az anális sérülésekről szóló látleletet már akkor átadták a rendőrségnek – a nő azonban eleinte nem árulta el a tettes kilétét a rendőröknek, félt az esetleges bosszútól.

Közben a vádakra Songz jogi csapata is reagált a TMZ-nek, szerintük a vádiratot egy olyan ügyvéd nyújtotta be, aki korábban már fizetett is volna egy másik nőnek, hogy vádolja meg hamisan az énekest – így a mostani állítását is koholmánynak tartják.