Átverte és megkárosította a követőit az RTL Klub bukott sztárja

Aurelio
Vágólapra másolva!
Úgy volt, hogy Aurelio Caversaccio börtönbe vonul, de a realityszereplő hazudott a saját követőinek is.
Vágólapra másolva!

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, az egykori valóságshow győztes állításai alapján tegnap vonult volna börtönbe. Még élő közvetítést is indított utolsó otthon töltött órájáról, a stream 1990 forint befizetése után vált elérhetővé azoknak, akik regisztráltak.

Ez elsősorban rajongói és támogatói körében keltett nagyobb érdeklődést,

több mint 150 fő követte figyelemmel a botrányhős élő bejelentkezését, amiről végül kiderült, hogy egy hatalmas átverés volt.

Többekben is gyanút keltett feltűnően vidám viselkedésével, és hogy szabadon járta az országot, még kora délután is. Az elítélt férfi alaposan előkészítette hazugságát, ugyanis azt állította a privát közvetítés alatt, hogy délután 17 órakor kell megjelennie a Kozma utcai börtönnél, ahol már a sajtó is várta, de végül nem jelent meg a fent említett időpontban. A TV2 hírműsora utánajárt a történteknek,

felkeresték az elítélt sztár ügyvédjét, Galgóczi Zoltánt, aki megerősítette a gyanút, hogy átverés történt.


„A dátum és a megadott helyszín az nem felel meg a valósságnak, ebben van egy pici szándékos félrevezetési szándék, de ez csak annyiból öncélú, hogy nem szeretnénk ezt a börtönbe bevonulás történetet egy olyan sajtóeseménnyé avatni, ami sem az intézményrendszernek, sem pedig –az én véleményem szerint, illetve közös véleményünk alapján – Aureliónak nem tenne jót – nyilatkozta Galgóczi Zoltán a Tények hírműsorában.

Az ügyvéd természetesen tudja, hogy mikor lesz a tényleges bevonulás időpontja, de ezt nem szerette volna elárulni. Ennek ellenére időközben kiderült, hogy egy nappal később – csütörtökön – magánzárkában kezdi a szabadságvesztés büntetésének letöltését, ugyanis a 10 nap karantén kötelező a bevonulás után.