Dér Heni: Már nem szeretném a világ összes pénzét megkeresni

Dér Heni
Vágólapra másolva!
2021 májusában született meg Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke, az énekesnő pedig rengeteget változott saját bevallása szerint.
Vágólapra másolva!

Dér Heni egy hosszú bejegyzésben foglalta össze, hogy mennyit változott a kisfia születése óta. "Én sokkal könnyebben veszem rá magam, hogy kitakarítsam a lelkemből a negatív energiákat.. Aki nem épít, akivel nem egymás javát szolgáljátok, amellett nincs keresnivaló.. Legyen az barát, munkatárs... Évekig lehet húzni, de a rossz gondolatokból az anyává válással végképp leszámolhatunk. Rájöttem, hogy az időnek még nagyobb értéke van, mint azelőtt, amit ha tetszik, ha nem, meg kell fizetni... Az az idő, melyet munkával töltünk és nem a családdal, ráadásul nem tesz boldoggá, vagy nem nekünk való, vagy túl olcsón adtuk, nem fog előre vinni és csak mérgezi a lelkünket..." - írta.

Arra is kitért, hogy sokkal könnyebben mond nemet, mind korábban, nem szívesen köt kompromisszumot és nem szereti már, ha valami sok elvárással vagy lemondással jár.

Az már korábban megtörtént, ha szerencsések vagyunk..." - fejtegette. Elárulta, hogy anyaként már inkább kihagyja a puccos rendezvényeket, és szívesebben tölti az időt a családdal vagy a barátokkal.

"Megtanultam 10-ig elszámolni, mielőtt elhamarkodottan hozok döntéseket, vagy ha valaki csúnyán megbánt, több napot tudok aludni is egy-egy válaszra, sőt, elengedni is megtanultam. Ez nagy szó, mert eddig is azt hittem, tudok, de valahol mélyen mindig maradt bennem egy kis sértődöttség. Most békességgel teszem" - részletezte a változásokat.