Nádai Anikó elmondta, hogy kisfiút vagy kislányt várnak-e

Hajmásy Péter, Nádai Anikó
Vágólapra másolva!
Nádai Anikó és Hajmásy Péter kosárlabdázó első közös gyermeküket várják és ma már azt is tudják, hogy újabb kisfiúval bővül a család - hiszen Nádai Anikónak a korábbi kapcsolatából van már egy kisfia, Patrik.
Vágólapra másolva!

2020 őszén derült ki, hogy egyfajta párcsere eredményeképpen Nádai Anikó összejött Weisz Fanni exével, Hajmásy Péterrel, Weisz Fanni pedig a műsorvezető párjával, Bókay Gergővel kezdett kapcsolatot. Azóta Weisz Fanni kapcsolata már a múlté, de a Hajmásy-Nádai párosnál nagy a boldogság: idén eljegyezte egy romantikus nyaraláson a kosárlabdázó a szerelmét és azt is tudatták a nagyvilággal, hogy első kisbabájukat várják.

Ma délután olyan sztárok részvételével, mint például Iszak Eszter műsorvezető – kisebb bulit tartottak a leendő szülők egy belvárosi étteremben és szórakozóhelyen. A videóból kiderül az is, hogy kisfiú érkezik a családba. A nevét pedig még korábban elárulták egy reggeli műsorban, akkor azt mondta a sztárpáros, hogy ha kisfiú lesz Hajmásy Péter Pál lesz a neve, ha pedig kislány, akkor Hajmásy Hanna Eszter.