Keservesen sírt a Sztárban sztár kiesője, nem hitte el, hogy ez megtörténik

Sztárban sztár - Lékai-Kiss Ramóna
Vágólapra másolva!
Stohl Andrást Cristiano Ronaldóhoz hasonlította a zsűri a Sztárban sztár 3. adásában. Szekeres Adrien feleslegesen izgult Björk megformálása miatt, Emilio pedig úgy nézett ki, mint egy ,,zárlatos konyharobot" - Papp Szabi szerint. A kieső személye mindenkit meglepett, a fellépők között többen el is érzékenyültek. A mostani adás is tartogatott sok izgalmat, minden videót itt megnézhet.
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár a TV2 zenés show-műsora, melyben színészek és énekesek nemzetközi, illetve hazai előadókká, zenészekké átalakulva, azok dalait adják elő élő adásban. Február 6-án rajtolt el az idei, 8. évad, 12 versenyzővel. Minden héten egy-egy fellépőtől búcsúzni kell: Eddig Galambos Dorina és Palya Bea esett ki a versenyből. A műsor győztese a „Magyarország legsokoldalúbb előadóművésze" címet nyeri el.

Lékai-Kiss Ramóna TV2

A zsűritagok (Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila, Papp Szabi és Makranczi Zalán) egységes fekete-fehérben jelentek meg a 3. élő adásban. Papp Szabi mögött kék lufik voltak láthatóak a műsor kezdetekor azért, mert február 19-én ünnepelte az énekes a 46. születésnapját és így köszöntötte - többek között - őt a stáb.

Emilio kezdte az élő show-t, mint a 2007-es Eurovíziós dalverseny 2. helyezettje, az ukrán származású Andrij Mihajlovics Danilko, művésznevén Verka Szergyucska. A zsűritagok mindegyike szerint erős kezdés volt, nagyon dicsérték az énekes hihetetlen átváltozását. Kökény Attila azt mondta: ,,Most láttalak először szexinek. Ez a sztárban sztár, így kell elkezdeni egy műsort!" 38 pontot kapott Emilio az előadásért.

Stohl András TV2

Stohl András volt a második fellépő, aki Sipos F. Tamás énekestől az alábbi számokból adott elő egy ízelítőt: Buli van, Nincs baj Baby és az örök klasszikust, a Trabant című zeneszámot. Lékai-Kiss Ramóna azt mondta, hogy Stohl András a nagymamája kedvence és a szinte tökéletes előadást Kökény Attila így méltatta: ,,Zseniális volt. Nekem nagyon átjött.". Stohl András pontszáma: 39 pont.

Vidám zsűritagok TV2

Ember Márk az amerikai rapper, Benjamin Hammond Haggerty, művésznevén Macklemore bőrébe bújt és megkapta a 3. adás első maximális 40 pontját, annyira tetszett a zsűrinek az átváltozása. Makranczi Zalán szerint: ,,Megérkeztél a műsorba. Remek." és Kökény Attila nevetve még azt tette hozzá a színész fellépőruháját elnézve, hogy ,,az anyósomnak van ilyen bundája".

A cikk folytatódik, lapozzon!