Napokon belül sor kerül az első bírósági tárgyalásra a több 100 milliós csalás miatt jelenleg börtönben ülő énekes és felesége bontóperében. 

Fekete Dávid felesége, Regina 2021 májusában kérvényezte a válást azután, hogy az ikergyermekei édesapját őrizetbe vették több mint 100 milliós csalás, közokirat hamisítás és tizenegy rendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. A válóper nem csak érzelmileg fontos Reginának. Számára létkérdés, hogy a bíróság előtt is bebizonyítsa, hogy nincs és soha nem is volt köze Fekete Dávid pénzügyeihez. Az énekes ugyanis még a házasságuk alatt alapított a felesége nevére egy céget, amire 73 milliós kölcsönt vett fel Regina tudta nélkül.

A feleség az énekes becsődölt üzletei miatt egyedül maradt a három gyermekével (az első gyermek Regina előző kapcsolatából, Dáviddal pedig ikreik születtek), őt jelenleg a szülei és a volt párja segítik a hétköznapokban. 

Forrás: tv2

A Bors információi szerint az első válóperes tárgyalásra napokon belül sor kerülhet, egy úgynevezett személyes meghallgatás lesz, ami akkor is eredményes, ha az alperes, vagyis Fekete Dávid nem lenne jelen a bíróságon. A férfinek természetesen lehetősége lesz arra, hogy nyilatkozzon a bíró előtt, ezt megteheti élő videóbejelentkezés keretein belül, de akár kérvényezheti a személyes jelenlétet is, amit, ha engedélyeznek neki, közel egy év után ismét friss levegőt szívhat.

Az átmeneti szabadság azonban nem ok a fellélegzésre, hiszen a bontópere végén elveszít mindent, ami az életében valaha boldoggá tette. Dávid ugyanis imádta a családját, az iker fiai voltak a mindenei. A gyerekeket azonban, ha elítélik hosszú ideig nem láthatja majd.