G.w.M felesége elárulta, hogy lelki fájdalma van

Nagy Melanie Megszólalt G.w.M exe: "Meghagyom az influenszerkedést másnak, nekem egészen más képesítéseim vannak"
Vágólapra másolva!
Az év elején robbant a hír, hogy a magát G.w.M-nek hívó rapper – polgári nevén Varga Márk – elhagyta feleségét és összejött Kulcsár Edinával. Azóta is lázban tartja a közvéleményt, hogyan alakul az új pár kapcsolata és elhagyott házastársaik élete.
Vágólapra másolva!

A szerelmi négyszög szereplőiből, legkevesebbet Nagy Melanie-ról hallani, ugyanis az elhagyott feleség nem vágyik a közszereplésre. Annak ellenére, hogy nem kért a hírnévből, mégis kijutott neki, és egyre több követője van, akiket érdekel a sorsa.

A fiatal anyuka két kisgyereket nevel, mellette igyekszik olyan munkákat vállalni, ami nem megy a közös idő rovására. Amellett, hogy rádióműsort vezet, egy ügyvédi irodának fordít és sminkes munkákat is vállal időnként.

Nagy Melanie, G.w.M felesége Forrás: RTL Klub

Nagy Melanie a hirtelen jött hírnévnek köszönhetően ismerkedik a közösségi oldalak funkcióival. Így talált rá a kérdezz-felelek lehetőségre is. Követői nem haboztak, rengeteg kérdéssel bombázták a műsorvezetőt, természetesen érdeklődtek a családról és az ő hogyléte felől is.

A kérdésre, hogy mi a legnagyobb lelki fájdalma, amit nem tud feldolgozni, egy kitérő, de sokat sejtető választ adott.

Az élet sokszor bebizonyítja, hogy erősebbek vagyunk, mint az gondolnánk" – válaszolta Nagy Melanie az egyik követője kérdésére.


Az eredeti poszt itt tekinthető meg 24 órán keresztül.