Rossz ételt kapott az étteremben, majdnem meghalt a tévésztár

iHeartRadio Z100 Jingle Ball 2021 - Backstage GettyImageRank3 arts culture and entertainment Vertical
NEW YORK, NEW YORK - DECEMBER 10: Bethenny Frankel attends iHeartRadio Z100 Jingle Ball 2021 on December 10, 2021 in New York City. Jamie McCarthy/Getty Images for iHeartRadio/AFP (Photo by Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A New York igazi feleségeiből ismert Bethenny Frankel allergiás a halra, egy nyaralás során azonban véletlenül azt szolgáltak fel neki – pár falat után vihették is a kórházba.
Vágólapra másolva!

A New York igazi feleségeiben, illetve pár saját show-ban (Bethenny, The Big Shot with Bethenny) is látott Bethenny Frankelnek rettenetes élményben volt része egy külföldi nyaralás során: egy étteremben összecserélték a rendelését, és olyan ételt kapott, amiben hal is volt – miközben ő "halálosan allergiás" a halra.

Bethenny Frankel Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Jamie Mccarthy

Pár falat után ki is alakult nála "az egészségügyi vészhelyzet", de a kórházban aztán megkapta a szükséges injekciókat, és némi alvás után jobban lett. Szerinte a vele lévő kislányának nehezebb volt végignézni az egészet, egyébként mindenkit arra figyelmeztetett egy TikTok-videóban, hogy vegye komolyan az allergiáját:

@bethennyfrankel Be prepared for a 911 & have a medical plan while traveling. #allergy#epipen#safety#antihistamine#foodallergy#allergyawareness#prepare#travel♬ original sound - Bethenny Frankel