Van egy dolog, amiről semmiképp nem beszélhet.

Mint írtuk, a mai adásban két régi szereplő is visszatér, nagy lesz az öröm mindkét oldalon. Nekik azonban nem szabad elmondaniuk olyan információkat, amelyek befolyással lehetnek a folytatásra.

Csollány Szilveszter az Exatlonbantv2

Csollány Szilveszter magyar olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász - és egyben exatlonista - még decemberben lett rosszul, került lélegeztetőgépre, de az All Star-évad szerelőinek jelentős része december 25-én repült ki a Dominikai Köztársaságba. Pár nap múlva kezdődött az évad forgatása, azóta a szereplők minimális üzenetet kaptak a külvilágból, telefon, internet, napilap, rádió nélkül élnek, nem tudják, mi van Csollány Szilveszterrel, vagy mi történik a világpolitikában. Mint ismert, a kiváló sportember, az Exatlon egyik emlékezetes figurája 2022. január 24-én, 51 éves korában hunyt el.

"Erről nem mi döntünk, ők semmilyen információt nem kapnak a külvilágról, nem véletlenül nincs náluk telefon. Nem jutnak hírekhez, hogy semmi ne befolyásolja őket és a teljesítményüket. Gondoljunk csak bele, itt vannak olyan játékosok, akik együtt versenyeztek Szilveszerrel, például Gabi és Zozo. Szeretnénk őket ettől megkímélni" - mondta korábban Monoki Lehel műsorvezető.