Kiderült: ez történt Csala Zsuzsa 100 milliós örökségével

elhunyt Csala Zsuzsa színművésznő
Vágólapra másolva!
Nyolc éve halt meg a legendás komika, Csala Zsuzsa. A színésznő halála után nagy kérdés volt, hogy ki örökölheti a hagyatékát. Sokáig azt lehetett tudni, hogy egy kabátzsebből előkerült végrendelet pontot tett az ügy végére. Nyolc évvel Csala temetése után kiderült, a véletlenül megtalált végakarat története nem igaz.
Vágólapra másolva!

A nagynéném egyáltalán nem volt bohém, már jó előre megírta a végakaratát. Ő fogalmazta meg és a saját kezével írta. Tőlem kért segítséget, miként kell hitelesíteni, hogy azt később senki ne támadhassa meg.

Végül, miután egy példányt letétbe tett, az eredetit magánál őrizte élete végéig. Volt egy csodás íróasztala, annak egy titkos fiókjában volt elzárva – árulta el a Blikknek Csala unokahúga, aki fivérével, Péterrel és két másik unokatestvérükkel osztoztak a színésznő vagyonán.

Csala Zsuzsa Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Az unokahúg elárulta, Csala éppen olyan vidám volt sokáig, mint ahogy a színpadról ismertük, ám élete párjának elvesztése után minden megváltozott. Eladta a házat, ahol együtt éltek, utána bezárkózott, magába fordult. Élete utolsó éveiben lélekben már az édesanyjával és a férjével volt.