Zámbó Krisztián elmondta, miért esett ki Orsovai Reni a Sztárban sztárból

Vágólapra másolva!
A legutóbbi Sztárban sztár-adás végén Jimmy fia és A Dalban nyertes Orsovai Reni maradt a végére: előbbi benn maradt, az énekesnő kipottyant, sok néző ült döbbenten - mert nem szavazott arra, akit versenyben akart tartani. 
Vágólapra másolva!

Zámbó Jimmy idősebb fia újabb fordulót ment a TV2 show-jában, pusztán azzal, hogy rá több néző szavazott - mert a zsűrinél amúgy Orsovai Reni volt a nyerő. "Elképesztően jól érzem magam ebben a műsorban, ebben az óriási kalandban, bár néha vannak drámák. De ez nem egy tehetségkutató verseny. Mi egy csapat vagyunk, és aki benn van, az már letett az asztaléra sok mindent, így én is" - fejtegette Zámbó Krisztián. Szerinte tehetség nélkül nem kérték volna fel őket a szereplésre, csak kell egy karakter, és fontos, hogy az sokoldalú legyen, vélekedett.

Facebook

A nézők szavaztak, és szerinte ezért neki nem kell pironkodnia: "Renikét nagyon tisztelem, elképesztően tehetséges. Elképesztő, amit a csajszi hozott: egy pörgős, fiatal énektanár, akiben benne a tűz, abszolút hozta a karaktert. Én is hoztam Kozsót... ennyit lehetett belőle kihozni. De ez arról szólt, hogy bajban voltam, és a drága barátaim, ismerőseim, akik szeretnek, kimentettek. Most többen voltak ők."

Zámbó Krisztián szerint a közvetlen természete miatt szeretik őt sokan, és ők hajlandóak is voltak voksolni vasárnap este a show közben. "Több mint egy évtizede járom az országot, bárkivel megállok beszélgetni, fotót sem utasítok vissza. Ennyi év után visszakapom a szeretetet és szavaznak rám. Nem fogom azt mondani, hogy miért nem a Renire..." - mondta. Bővebben a videón:

Mint írtuk, a legutóbbi adás végén Orsovai Reni alig tudott megszólalni, keservesen sírt, nem hitte volna, hogy ő lesz a harmadik kieső.