A sorozatokban a legjobb barátok voltak, a valóságban gyűlölték egymást

Sex and the City (1998) [TV-Series 1998-2004] USA Cinema Séries Télés HORIZONTAL
Sex and the City Year: série tv - Sex and the City Year: 1998 - [TV-Series 1998-2004] USA Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker
Vágólapra másolva!
A színészek sokszor játszhatnak olyan karaktereket, akiknek a jelleme távol esik a sajátjuktól, így az sem meglepő, ha a legjobb barátjukat alakító kollégájukkal valójában ki nem állhatják egymást. A tévétörténetben több ilyen kapcsolatra volt már példa, a Szex és New York vagy a Született feleségek színésznői éppúgy nem tudták elviselni egymást, mint a Grace klinika vagy a Star Trek színészei. Íme, néhány gyűlölködő páros, akiket a képernyőn kifejezetten jó viszonyban láthattunk egymás mellett.
Vágólapra másolva!

Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall (Szex és New York)

Forrás: HBO

Cattrall a Szex és New York hat évada után két mozifilmben is eljátszotta Samanthát, a napjainkban játszódó folytatásban, a tavaly indult És egyszer csak...-ban azonban már nincs benne – aminek egyszerű oka van: az abszolút főszereplő Parkerrel utálják egymást. Hullámzó viszonyuk 2018-ban romlott meg végleg, amikor Cattrall nyilvánosan kérte meg Parkert, hogy inkább ne nyilvánítson részvétet az öccse halála miatt, ne használja fel az ő tragédiáját arra, hogy „a kedves nő" imázsát építse. Az esetről és a két színésznő terhelt kapcsolatáról bővebben is írtunk akkoriban.

Tori Spelling és Shannen Doherty (Beverly Hills 90210)

Spelling 2015-ben hazugságvizsgálóra kötve mesélt a múltjáról a Tori Spelling: Celebrity Lie Detector című műsorban, akkor volt kénytelen bevallani azt is, hogy a Beverly Hills 90210-ből ő rúgatta ki a Brendát játszó Shannen Dohertyt – amivel egyébként nem volt nehéz dolga, hisz az apja, Aaron Spelling volt a producer.

Forrás: Fox

Itt nem annyira személyes ellentétről volt szó, Doherty hisztirohamai az egész stáb életét megkeserítették, Jennie Garthszal egyszer össze is verekedett. A színésznő egy időben amúgy is híresen rossz természetű volt, a Bűbájos boszorkák idején Alyssa Milanóval sikerült annyira összevesznie, hogy utána jó darabig nem is köszöntek egymásnak.

Teri Hatcher és a többiek (Született feleségek)

„Hogy tudjátok: a jövőbeli kalandjaitokhoz visztek magatokkal egy kis darabot a szeretetünkből és a hálánkból is. Köszönjük ezt a varázslatos nyolc évet. Szeretettel: Eva, Marcia, Felicity és Vanessa" – állt azon a kártyán, amelyet a Született feleségek színésznői a stábnak adott búcsúajándékhoz mellékeltek. Az aláírások közül látványosan hiányzott Teri Hatcher (Susan) neve, ami nem volt véletlen: egyik kolléganője sem kedvelte a nehéz természetű színésznőt.

Forrás: AFP

A másik négy sztár szerint Hatcher szinte szerelmes volt saját magába, de emellett még rosszindulatú is volt – amit legalább egy nyilatkozattal Marc Cherry, a Született feleségek alkotója is megerősített: neki a sorozatban szintén látott Nicollette Sheridan panaszkodott arról, hogy „Hatcher a legaljasabb nő a világon".

Betty White és Bea Arthur (Öreglányok)

Forrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Brad Barket

A két néhai színésznő között is rossz volt a viszony, Arthur ugyanis szakmailag féltékeny volt a jóval népszerűbb White-ra: annak életműdíjára is csak sértegetéssel reagált, de már azt is nehezményezte, hogy közös sorozatuk, az Öreglányok színésznői közül White kapott először Emmy-díjat. White később azt is elmesélte, hogy Arthurt az ő pozitív attitűdje is nagyon idegesítette, minél boldogabban jelent meg a forgatáson, a kolléganője annál jobban felhergelte magát.

Lapozzon, van még pár sztorink arról, hogy férfiak között is mehet a civakodás!