Rubint Réka akkora bulit csapott egy szállodában, hogy többet nem engedik oda

Szolidan indult a buli
Vágólapra másolva!
Fergeteges farsangi bállal zárult a Rubint Réka által szervezett hétvégi Alakreform-tábor Balatonfüreden, ám a hangos buli zajos balhéval végződött, aminek az eredménye egy többéves gyümölcsöző kapcsolat utáni szakítás lett.
Vágólapra másolva!

A négycsillagos szállodában tartott retró parti elfajult, a táborozók viselkedésén kiborult néhány szállóvendég.

– A társaság undorítóan viselkedett, zajongott, üvöltözött, tönkretette az estét, amelyért egy vagyont fizettem. Amikor ezt szóvá tettem a fizetésnél, csak makogtak... A tábor résztvevőit és a szervező házaspárt nem minősíteném, megtették ezt maguk, de ahogy a szálloda kezelte az ügyet, az kritikán aluli – bosszankodott a Blikknek az egyik vendég, aki a családjával érkezett pihenni.

– A mostani események hatására a hotelmenedzsment felülvizsgálta a szálloda profiljába illeszthető rendezvények körét, amelybe a jövőben nem tartoznak bele a hasonló zenés-táncos rendezvények – nyilatkozta Czigle Zsolt, a Hotel Füred Kft. tulajdonosa és ügyvezetője.

Szolidan indult a buli Forrás: Rubint Réka Facebook-oldala

Réka szerint a szálloda hibázott

– Nyolcadik alkalommal voltunk ebben a szállodában, és mint mindig, most is nagy buli volt. Minden ilyen rendezvény nagy hangzavarral jár. A hotelnek ezt tudnia kellett volna és tájékoztatni a többi vendéget, hogy 200 fős rendezvény lesz a szállodájukban – mondta Rubint Réka. –

Nekem semmi szégyellnivalóm nincs, nem hibáztam.

Teljesítettem, amit vállaltam, odavittem 200 embert, akik nem kevés pénzt hagytak ott. A szállóvendégeknek még azt is megengedtük, hogy a bulira ingyen bejöjjenek, és élvezhessék sztárfellépőink, Csepregi Éva és Nótár Mary előadását. Arról nem tehetek, hogy a hotel vezetősége nem tud az ilyen rendezvényeknek elkülönített helyet biztosítani és előre tájékoztatni a táboron kívüli vendégeket.

Sajnálom, ha bárki pihenését elrontottuk, de tanultam az esetből,

legközelebb csak olyan helyre megyünk, ahol az egész szállodát mi vesszük ki.

A fitneszkirálynő már meg is hirdette a következő táborát: májusban Mátrafüreden mozognak és buliznak együtt a követőivel.