A színész régóta nagyon beteg volt.

Mint megírtuk, életének 62. évében meghalt Lippai László. A  hírről szerdán számolt be a Madách Színház hivatalos a Facebook-oldalán. Most a Blikk családi körből megtudta, Lippai László és Krisztina jó pár hónappal ezelőtt kibékült és rendezte a kettejük között korábban kialakult konfliktusokat, az asszony és a színész szerettei az utolsó pillanatig ott voltak mellette.

Lippi sokszor hangoztatta, hogy Krisztina volt az örök szerelme, és a felesége ugyanígy érzett. Nagyon szerették egymást és az ilyen érzelmek tényleg felülírnak mindent. Lehet, hogy nem volt egyszerű számukra az együttélés, de egymás nélkül még nehezebb volt számukra az élet"  - mondta egy családtag, aki azt is hozzátette, közösen döntöttek arról, hogy az újbóli egymásra találásukat nem hozzák nyilvánosságra. A környezetükben sem tudta mindenki, hogy kibékültek, elvonulva a világ elől – Krisztina a férje betegsége miatt érzett aggodalmát, fájdalmát elrejtette még a Madách Színházban vele dolgozó kollégái elől is –, békében próbálták eltölteni a sors által nekik szánt közös időt.

Forrás: Jóban Rosszban/Facebook

"Nem szerettek volna boldog szerelmespárként parádézni, élni akarták az életüket, egymással foglalkozni. Egyikőjük sem számolt azzal, hogy a sors ilyen gyorsan közbeszól, egyszerűen nem vették számításba, hogy a tragédia bekövetkeztével az utolsó róluk megjelent hírek arról számolnak be, hogy gond van közöttük. Pedig már régen nem volt erről szó" - folytatta a rokon, aki elárulta, nehezek voltak Lippai László életének utolsó hetei, de a színész boldog volt, hogy a szerettei vették körül. Életének utolsó hetét már kórházban töltötte, de amennyire csak lehetett, ott is mellette maradtak a szerettei, fogta a kezét a felesége, Lippike a legnagyobb békében, szeretetben töltötte az utolsó hónapokat, és ez volt a legfontosabb."