Oláh Ibolya izgatottan várja A Dal elődöntőjét

Oláh Ibolya
Vágólapra másolva!
A Dal 2022 elődöntősei akusztikus verzióban, tízesével térnek vissza két egymást követő szombat este. A Duna első elődöntőjét már Oláh Ibolya is nagyon várja, aki a közösségi oldalán üzent.
Vágólapra másolva!

"Szurkoljatok ma nekem, már rettentően várom, zenekarommal együtt, a 19:35-kor kezdődő A Dal 2022 elődöntőjét! Ezúttal a Nem adom el c. dalom akusztikus verzióját adjuk elő Födő Sanyi zeneszerzővel a zongoránál, Szabó Tamás szájharmonikással, Csókás Zsolt gitárossal, Papesch Péter basszusgitárossal, Kottler Ákos dobossal, Kontor Tamás és Fehér Lili énekesekkel. Már a próbákon is azt éreztem, hogy ez igazi örömzenélés, remélem most sem lesz másképp" - üzente az énekesnő, aki hamaroasan élőben lép a zsűri elé.

MTVA

Az első elődöntőben a következő produkciók hangoznak el akusztikus változatban: Ekanem Hideg szél, Hegedűs Bori és Tempfli Erik Anya, Nyári Aliz Félóra nyár, Oláh Ibolya Nem adom el, Palágyi Ildikó Pillangó, Pankastic! Hosszú volt a nyár, Sándor Szofi 21 gramm, Subtones Nem segít más, Third Planet Táncol a világ, Ya Ou Zsákutca.

Az előadók még egy lépéssel közelebb kerülhetnek „Az Év Dala 2022" címhez.