Zámbó Krisztián: Annyi a feladatom, hogy egy hihetetlenül szexi, hiú pasi legyek

Zámbó Krisztián: „Már nagyon várom, hogy oltár elé vezethessem Zsuzsikát”
Vágólapra másolva!
Zámbó Krisztián ma este újra ott lesz a Sztárban sztár színpadán, a felkészülésről mesélt.
Vágólapra másolva!

Az énekes a múlt héten Kozsóként énekelt, utólag így látja a produkciót: "Azóta visszanéztem az adást. Kétségtelen, hogy nem volt tökéletes, de az nagyjából lehetetlen. Hiszen azok, akiket eljátszunk, különlegesek: a hangjuk, a megjelenésük, a személyiségük. Pont ezért váltak sztárokká. Mi csak utánozni próbáljuk őket, és reménykedünk, hogy nem hozunk rájuk szégyent. Bevallom, én Kozsó karakteréből egy hét alatt egyszerűen nem tudtam volna többet kihozni, azonban a mellettem lévő táncosok fantasztikusan jól visszaadták az Ámokfutók-érzést. Tőlem nemcsak messze áll ez a stílus, hanem őszintén szólva annak idején nem is az Ámokfutókra tomboltam" - mondta.

A zenész azt is elárulta, milyen szellemben áll a nyilvánosság elé hétről-hétre a rendkívül népszerű műsorban. "Mindig foglalkoznunk kell a közönségünkkel. Bejártam már az országot a koncertjeimmel és valószínűleg ennek köszönhetem, hogy sokan szavaznak rám. De vannak közöttünk olyanok, akiknek már rég kialakult a stabil követőtáboruk.

Ez a műsor erre lett kitalálva, hogy mindenki, vagyis aki a szerepel benne, és aki élvezi a végeredményt, is jól érezze magát" - tette hozzá.

Múlt héten meglegyintette a kiesés szele, ám végül Orsovai Reninek kellett búcsúznia. Emiatt megfogadta, még nagyobb elánnal veti bele magát a héten a munkába. És hogy mire számíthatunk tőle most vasárnap, arról így mesélt a Borsnak: "A Right Said Fred tagjai nagyon viccesek voltak, és az I'm too sexy, vagyis a Túl szexi vagyok című számuk óriási sláger volt anno.

Szerintem az nem lesz nehéz!"