A kiesés okairól beszélt a Sztárban sztár legutóbbi búcsúzója

TV2 Sztárban Sztár 2022 Emilio
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, rendkívüli műsornak lehettek szemtanúi, akik követték a Sztárban sztár negyedik élő showját. Az első férfi kieső ebben a szériában Emilio, aki múlt vasárnap szintén magas zsűripontszámmal hagyta el a versenyt, hasonlóan, mint az egy héttel korábban távozni kényszerülő Orosvai Reni.
Vágólapra másolva!

Kétség kívül a legmeghatóbb produkció volt az est folyamán Emilio előadása, melyet utolsó fellépőként adott elő. Az énekes elmondta, hogy a szomszédos országban zajló háborús helyzet miatt is – melynek okán a Sztárban sztár felajánlotta a szavazatokból befolyt összeget az ukrán menekültek számára – megviselte saját előadása.

A Mokkában bevalotta, hogy el is csuklott a hangja az utolsó szövegrészletnél és könnyek szöktek a szemébe. Emilio Rag'n'Bone Man - Skin című számát a világbékéért ajánlotta fel, kiesése után is erre reflektálva mondott búcsúbeszédet.

Emilio a produkció előtti kisfilmjében és a TV2 reggeli műsorában is elmondta, nem csak az ukrán-orosz konfliktus miatt volt nehéz lelkileg ez az előadás, hanem korábbi túlsúlya miatt is. Ahogy az énekes fogalmazott, negyven évig élt saját teste börtönében. Mostanára 90 kilótól szabadult meg, amit a produkció miatt, a maszkmesterek visszatettek az énekesre az eredeti előadó túlsúlya miatt.