Lékai-Kiss Ramóna új szerepéről árult el részleteket

Lékai-Kiss Ramóna
Vágólapra másolva!
Lékai-Kiss Ramóna, aki jelenleg a TV2 Sztárban sztár egyik zsűritagja és a barátnője, a szintén színésznő Vanya Tímea ma reggel a TV2 Mokka vendége volt, ahol szóba került a megismerkedésük története és az is, hogy milyen új közös munka köti össze őket a barátságon kívül.
Vágólapra másolva!

A szőke szépség és Vanya Tímea, akit – többek között – a Mintaapák televíziós sorozatokból ismerhetünk, egy castingon találkoztak először és még a helyszínen olyan jót beszélgettek, hogy Lékai-Kiss Ramóna el is késett a munkából aznap – idézték fel nevetve a megismerkedésük történetét a barátnők.

A két színésznő ma reggeli szereplésük apropóját az adta, hogy idén, január 1-jétől a gyereknevelés, színészkedés és zsűrizés mellett egy új projektbe vágott bele a Barátok közt egykori sztárja: tehetségeket kíván menedzselni új cége által, köztük van a barátnője is.

Vanya Tímea, az ausztrál komika, Celeste Barber - stílusában hazai és külföldi celebeket figuráz ki az Instagram - oldalán. Már 32 ezren követik a humoristát, amit annyira kedvelnek a hazai sztárok, hogy például Köllő Babett luxusfeleség többször is zseniálisnak nevezte a munkáit.

A teljes videó itt tekinthető meg: