Oláh Ibolya: Még mindig nehéz elhinnem, hogy ez velem történik

A Dal 2022
Vágólapra másolva!
Oláh Ibolya is ott lesz A Dal 2022 döntőjében, az elődöntőből a maximális 40 ponttal ment tovább.
Vágólapra másolva!

"Még mindig nehéz elhinnem, hogy ez velem történik... Másodszor is maximális pontszámot szavazott meg nekem és a dalomnak a zsűri... Ez annyi erőt ad nekem, nem beszélve a ti folyamatos támogatásotokról és a mindenhonnan felém áramló szeretethullámokról, hogy az elmondhatatlan!" - írta bejegyzésében az énekesnő.

Forrás: MTVA Kaszner Nikolett

"Külön köszönöm a legeslegnagyobb támaszaimnak, a zenekaromnak, hogy most is mellettem voltatok, a csodálatos Födő Sanyinak, aki nemcsak a dal zeneszerzője, hangszerelője, de az akusztikus verziót is ő készítette és zongorán közreműködött, de mellettem volt még Csókás Zsolt (gitár), Papesch Péter (basszusgitár), Kottler Ákos (dob), Szabó Tamás (szájharmonika), Fehér Lili és Kontor Tamás (ének)!" - köszönte meg zenésztársai munkáját.

Lesz még egy elődöntő

A Dal 2022 első elődöntőjéből négyen jutottak a fináléba, amelyben „Az Év Dala 2022" cím várományosait a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara kíséri majd. A második elődöntőben tíz dal akusztikus változatban tér vissza a Duna képernyőjére, de csak négy csatlakozhat a döntősökhöz.

A második elődöntőben a következő dalok térnek vissza akusztikus verzióban: Andelic Jonathan JOTA Elhiszem még, GRETA Igazi kincs, Gubik Petra Ez van, ez!, Majoros Csenge Földöntúli szerelem, a MattSet Most vagy soha, a Napfonat Mint a zápor, a Ruby Harlem & Roy Még ma este, Solére Másért, Pádár Szilvia Kismadár, a Swing á la Django feat. Koszika Utazás. Már csak négy döntős hely kiadó. Az este másik izgalma lesz, hogy a zsűri döntése alapján átadják „A Dal 2022 Legjobb Dalszöveg Írója" elismerést.