Zámbó Jimmy legidősebb testvére a napokban ismét sztrókot kapott. Az orvosok másodszor mentették meg György életét.

A Zámbó családnak újabb nehézséggel kell szembenéznie. Vasárnap agyvérzést kapott a legidősebb fivér, György. A férfi az elmúlt két évben már másodszor került kórházba agyvérzéssel és most is csak a gyors és precíz orvosi beavatkozás mentette meg az életét. Illetve a gyógytornásza, aki észlelte, hogy baj van és azonnal hívta a mentőket. Zámbó Jimmy testvére a körülményekhez képest jól van, de még nincs túl a kritikus időszakon. Erről Zámbó Árpy beszélt lapunknak.

György bátyánk ismét kórházban van és nagyon aggódunk is érte, hiszen két évvel ezelőtt egyszer már átesett egy súlyos agyvérzésen, amiből még nem épült fel teljesen. Most az volt a szerencse, hogy épen nála volt a gyógytornász, aki azonnal felismerte a stroke tüneteit és hívta a mentőket. A segítség pillanatok alatt meg is érkezett és nagyon gyorsan bevitték a Honvéd Korházba, ahonnan az első vizsgálatok után átszállították a Nyírő Gyula Kórházba, ahol jelenleg is kezelik" - kezdte Zámbó Árpy, aki nagyon hálás a kórház orvosainak és ápolóinak, akik erő felett tesznek meg mindent a betegekért.

Forrás: Ripost/Zámbó Árpy

"Gyuri a lehető legjobb kezekbe került, gyakorlatilag folyamatosan sürögnek-forognak körülötte a nővérek. Dr. Bokor Magdolna egy csodálatos főorvos és nagyon hálásak vagyunk a kezelőorvosának Fontanini Eszternek is. Nekik köszönhető, hogy már van egy pici javulás az állapotában. Járni még csak segítséggel tud és a beszédével is vannak gondok, de van remény a további javulásra"- tette hozzá Zámbó Jimmy testvére.