Mégsem válik Jason Momoa

(FILE) Jason Momoa and Lisa Bonet Announce Split After Nearly 5 Years of Marriage USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County Hollywood Westwood Arts Culture Editorial Attending Celebrities Posing 2019 Photograp
(FILE) Jason Momoa and Lisa Bonet Announce Split After Nearly 5 Years of Marriage. WESTWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - OCTOBER 21: American actor Jason Momoa and wife/American actress Lisa Bonet arrive at the World Premiere Of Apple TV+'s 'See' held at the Fox Village Theater on October 21, 2019 in Westwood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Ahogyan arról korában mi is beszámoltunk, a külföldi hírességeket sem kímélte a januári szakítási-láz és 16 év együttélést követően az Instagramon közölte a sztárpár a hírt, hogy a válás mellett döntöttek. A Hollywood Life magazin szerint azonban Jason Momoa és a felesége, Lisa Bonet időközben mégis kibékültek.
Vágólapra másolva!

A hawaii származású színész még csak 8 éves volt, amikor meglátta a tévében Lisa Bonet-t és már akkor azt mondta, hogy ő lesz a felesége. Végül valóra vált a Trónok harca sztárjának kívánsága és 5 éve már feleségének is tudhatja két gyermekének édesanyját.

Jason Momoa és Lisa Bonet Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A válással kapcsolatban az alábbiakat olvashattuk Jason Momoa Instagram-oldalán: ,,Nem azért jelentettük be ezt, mert úgy gondoljuk, hírértéke van, hanem amiatt, mert szeretnénk az életünket méltóságteljesen és őszintén folytatni. A szeretet nem szűnt meg kettőnk között, továbbra is jelen van, csak más formában, olyanban, amit szeretnénk megismerni és élni is. Felszabadítjuk egymást, hogy megtanuljunk azzá válni, akik igazán vagyunk."

Most pedig egy - a sztárokhoz közel álló - forrás így nyilatkozott a kapcsolatuk megromlásáról: Jason Momoa - Hollywood egyik legnépszerűbb színészeként - az utóbbi években rengeteget forgatott, távol a családjától, míg a felesége, aki nem vett ez idő alatt igénybe semmilyen segítséget a gyerekek körül, csak a családjának élt otthon, magányosan. Úgy tudni, hogy a szeretet nem aludt ki a házastársak között és két hete a színész visszaköltözött a családi házba, aminek természetesen a közös gyerekeik örülnek talán a legjobban.