Shane Tusup elárulta, hogy választotta ki a hatalmas gyémántgyűrűt a lánykéréshez

Shane Tusup
Vágólapra másolva!
Shane Tusup elárulta, kinek a segítségét kérte ahhoz, hogy kiválasszák a tökéletes gyűrűt, amellyel megkérte Szabó Zsófi kezét - az ékszert itt még jobban megnézheti!
Vágólapra másolva!

Szabó Zsófi és Shane Tusup nemrég Monacóba utaztak egy romantikus nyaralásra, ahol az edző február 22-én eljegyezte a barátnőjét. Zsófi édesanyja megtudva az örömhírt nem lepődött meg, ugyanis Shane még decemberben elárulta neki a tervét, miszerint szeretné feleségül venni a lányát, és áldását kérte a frigyre. Shane szabad utat kapott, ezután pedig hónapokon keresztül készült a nagy pillanatra.

Mint kiderült, az edző nem egyedül, hanem az édesanyja, Cheryl Ann Tusup segítségével választotta ki a megfelelő gyűrűt.

Tusup anyukája egyébként decemberben találkozott először a fia választottjával - írta a hot! magazin.

"Shane olyan alkat, aki azt szereti, ha zökkenőmentesen alakulnak körülötte a dolgok. Nem véletlen, hogy szinte mindig előre tervez. Amikor az édesanyjának végre személyesen is be tudta mutatni a szerelmét, izgult, hogyan jön majd ki élete két legfontosabb szereplője egymással. Cherylt azonban Zsófi egy perc alatt elbűvölte, és amikor Shane megkérdezte az anyukáját, mit szólna, ha ő lenne a menye, nagyon boldoggá tette az asszonyt" - mesélte egy közeli ismerős.