A Sztárban sztár zsűritagja megfejtette, miért szeretik őt a nézők

TV2 Sztárban Sztár 2022 Kökény Attila
Vágólapra másolva!
12 éve indult Kökény Attila pályája, aki úgy érzi, hogy közvetlensége miatt szeretik a nézők. 
Vágólapra másolva!

"A siker 12 éve tartósan megvan. A Megasztár után volt egy óriási hullám, mindenki kiváncsi volt rám, de aztán az érdeklődés stagnált, viszont lefelé nem ment. A zene persze a legfontosabb, de a személyem is sokat számított. Valamiért már a legelején szimpatikus voltam az embereknek. Már a megasztáros időkben óriási ováció volt, amikor énekeltem, nem is értettem" - nyialtkozta.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Ez a mai napig így működik, mindenhol meleg fogadtatásban van részem. Én ugyanis nagyon szeretek közel lenni az emberekhez. A sötét színházteremben például nem szeretek énekelni, megkérem, hogy gyújtsák fel a villanyt. Szeretek közel lenni hozzájuk, a karantén után is megöleltem az embereket" - emlékezett a Mokkában.

A covid alatt nem tudta megtartani a 10 éves jubileumi koncertjét, úgyhogy most lesz a nagy buli, pályafutása 12. évében. Meghívott sok ismerőst a múltból, Bodrogi Gyula, Takács Nikolas, és még sok zenészt színész várható a koncerten. Amikor felhívott valakit, nem volt kérdés, hogy csatlakozik - mesélte.