Meghan Markle-t beperelte a féltestvére

Meghan Markle a Suits című sorozatban
Vágólapra másolva!
Meghan Markle-t beperelte a féltestvére, Samantha Markle, szerinte a hercegné több dologról hazudott az Oprah Winfrey-nek adott interjújában.
Vágólapra másolva!

Samantha Markle a bírósághoz fordult féltestvére, Meghan Markle híres interjúja miatt, amelyet a férjével, Harry herceggel együtt adott Oprah Winfrey-nek tavaly márciusban.

A TMZ által megszerzett bírósági dokumentumok szerint Samantha hazugsággal vádolja a hercegnét, azt állítja, hogy csak kitalált bizonyos dolgokat. Szerinte Meghan úgy akarta beállítani magát, mint akinek szegény gyerekkora volt, és saját maga dolgozott meg az eredményeiért – holott még az egyetemi tanulmányait is közös apjuk, Thomas Markle fizette, de korábban is magániskolába járhatott, tánc- és drámaórái voltak.

Meghan Markle a Briliáns elmék című sorozatban Forrás: AFP

Meghan az interjúban olyasmiket is mondott, ami Samantha szerint rossz fényt vetett rá, és nemcsak érzelmileg, de anyagilag is károsította: megakadályozta önéletrajza kiadását, valamint munkáktól is elesett miatta.

A hercegné az interjúban azt mondta, hogy egyedüli gyerek volt, de aztán, amikor Samantha mégis szóba került, azt állította, hogy 18-19 éve nem találkoztak – ami a féltestvére szerint nem igaz. Samantha azt mondja, hazugság az is, hogy ő a Markle nevet csak az után vette fel, hogy Meghan randizni kezdett Harry herceggel.