Oláh Ibolya magányán enyhített, ami most történik vele

Oláh Ibolya
Vágólapra másolva!
Nem akar sérülni, ezért nehezen enged magához közel embereket. Most bejutott A Dal döntőjébe, kétszer is maximális ponszámmal, a siker felvillanyozta. 
Vágólapra másolva!

"Jót tett nekem a pandémia, akkor készüt el a lemezünk. Járkáltam fel a stúdióba, írtam dalokat, átküldtem... Hegyi Gyuritól nagyon erős szöveg kellett" - mesélte a Life TV reggeli műsorában. Födő Sándor zenéjét Hegyi György és Csakmag Vivien dalszövegével ismerhette meg A Dal minden nézője, ahol Oláh Ibolya kétszer lépett fel eddig, és csak maximális pontszámot kapott. Ezzel ott is van a döntőben.

Oláh Ibolya MTVA

"Amikor a dal nyersebb változatát meghallgattam, akkor éreztem, hogy nagyon erős lesz, de akkor még nem volt hozzá szöveg. Persze nagyon fontos az is, hogy kinek a szájából hangzik el. Ugyanakkor nagy inspiráció, hogy élőben játszunk. A második forduló akusztik volt, most szimfonikus, a fúvósok pedig adnak még fűszerezést a dalnak" - tette hozzá. Szerinte az eredeti verzió "nagyon brutál", ötperces szerzemény, ez a tévés verzió sokkal rövidebb

Mint mondta, erőt ad neki a többiek támogatása, fontos a közönség szeretete, nélküle nem lehet zenét csinálni. "Mindig akartam más, különleges dolgot, ehhez le kellett állnom egy kicsit, tanultam, csiszolódtam, figyeltem. Azt a korszakon nem zártam le, a sanzont is nagyon szeretem" - mondta.

"Meg kell találnom azt a zeneszerző embert, aki másképp gondolkodik, mint én. Meg kell ismernie minden hóbortomat" - jegyzete meg. Ha mély az ismerettség, könnyebb a munka is, mondta, de bevallotta, hogy nem akar sérülni, így nagyon nehezen barátkozik.