Szenvedélybetegségéről vall legújabb dalában a Sztárban sztár győztese

Szabó Ádám
Vágólapra másolva!
Szabó Ádámnak és zenekarának, a Yesyesnek frissen debütált dala az énekes elmúlt, nehéz időszakáról szól. Az Egyszerű pénz című szám központi témája a szenvedélybetegség.
Vágólapra másolva!

Az énekes, harmonikás kendőzetlenül beszélt a Glamour magazinnak arról, hogy hogyan sodródott bele a játékszenvedélybe, és mikor, hogyan szembesült azzal, hogy baj van. A Sztárban sztár hetedik évadának győzteseként 2020-ban úgy érezte, hogy most jönnek majd az életébe azok a lehetőségek, amikre eddig várt, azonban a pandémia közbeszólt, és az áttörés elmaradt. Ezekben a hónapokban alakult ki folyamatosan a sztárnál a játékszenvedély.

Szabó Ádám Forrás: Instagram

Volt egy olyan pont Szabó Ádám életében, amikor már mindenkinek hazudott, és abban bízott, hogy jön egy nyerési széria az életében, ami kisegíti őt, és nem kell bevallania a szeretteinek azt, hogy mennyit is vesztett el a szenvedélybetegsége miatt. Végül be kellett látnia azt, hogy függő és le kell állnia.

Az új klip erről szól, a fiatal énekes célja pedig a dallal az, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a játékszenvedély milyen veszélyes is tud lenni. Íme, a videó: