Rengeteg pénzt veszített Zimány Linda

Zimány Linda, iszonyat jó nő..
Vágólapra másolva!
Az orosz–ukrán háború következményeként egyik napról a másikra dőlt be a Magyarországon működő Sberbank. Zimány Lindára is dermesztően hatottak a történtek, amit a Facebookon a privát oldalán osztott meg a barátaival. 
Vágólapra másolva!

Épp Miamiban tartózkodik a modell-műsorvezető, ott érte váratlanul a hír, hogy nem fér hozzá a pénzéhez - írta a Bors. A bankkártyáit egyik napról a másikra letiltották, a szerdai posztja szerint 48 órája egyetlen fillérje sem maradt. Bár a Betétbiztosítási Alap (ez a bankok biztosítója) 10 napon belül 100 ezer euróig kifizet minden ügyfelet, akinek a jelenlegi árfolyam szerint közel 38 millió forintnál több pénze volt, az elvesztette a vagyona további részét.

Facebook

Zimány Linda természetesen nem mondta meg, hogy pontosan milyen összeget bukott, de a posztjából áradó elkeseredés és kilátástalanság arra utal, hogy ennél nagyobb vagyona lehetett - jegyezte meg a lap. Azt írta, hogy

az egész élete munkája

veszett most oda, és bár ezt jelenleg sokként éli meg, igyekszik összeszedni magát, és újra építeni mindent, amit most elvesztett.